جمعه 26 تير 1405 - Fri 17 Jul 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 57673
تاریخ انتشار: 02/خرداد/1396 - 09:26
باشگاه استقلال:

پس ازبرد شیرین دیروز ابی پوشان:خبر داغ نقل و انتقالاتی برای آبی ها/استقلال در آستانه ثبت قرارداد اولین خرید هایش

با وجود آنکه باشگاه استقلال هنوز به صورت رسمی با هیچ بازیکنی قرارداد رسمی ننوشته است اما منصوریان با برخی بازیکنان برای استقلال سال بعد تمام کرده است.

پس ازبرد شیرین دیروز ابی پوشان:خبر داغ نقل و انتقالاتی برای آبی ها/استقلال در آستانه ثبت قرارداد اولین خرید هایش

این درست که به دلیل کامل نبودن هیات مدیره و وجود اختلاف ها بین این اعضا، استقلال به صورت رسمی وارد نقل و انتقالات سال آینده نشده است اما این به آن معنی نیست که علیرضا منصوریان هم کاملا بیکار نشسته باشد و قدم از قدم برندارد.

 

پیگیری های خبرنگار مهر نشان می دهد که سرمربی استقلال با مذاکره با برخی بازیکنان مقدمات حضور آنها را در استقلال فراهم آورده و به توافق هایی هم دست پیدا کرده است. اگر چه به دلیل اینکه قراردادها دو امضا می خواهند و علاوه بر مدیرعامل یکی از اعضای هیات مدیره هم باید آن قرارداد ها را امضا کنند تا رسمی باشند اما با برخی از بازیکنان قرارداد داخلی هم نوشته شده است.

 

منصوریان تا کنون با شایان مصلح از سپیدرود رشت، مهدی شیری از پیکان، حسن بیت سعید از استقلال خوزستان و محمد دانشگر از نفت مذاکرات جدی انجام داده و برخی از آنها تا نزدیکی عقد قرارداد با استقلال هم آمده اند. باید دید استقلال چه موقع می تواند با پرداخت پیش قسط به این بازیکنان قرارداد رسمی را با آنها به ثبت برسانند.

منبع : جام نیوز

نظرات بینندگان
نظرات شما